Network Menu

Restauranger i Austin

County Line

Vi tar svenskar till County Line på 2222 västerom 360 och så får man hoppas att någon beställer in “Big Daddy”, vilket alltid får svenskar att häpna. Framför allt när den som beställt in äter upp allt. Folk står också och matar sköldpaddorna i bäcken utanför i Lake Austin.

Elisabeth, 2010-02-03

Ranch 616

Ranch 616 är en charmig restaurang på 616 Nueces Street. Här tar jag gärna besökare, då den känns väldigt typisk Austin; eclectic, mysig, god mat, och ett måste här i Austin; goda margaritas. Prova The Don Combo till förrätt; friterade ostron och kalamari. Dom har också grodlår, något jag inte vågat prova ännu…

Sandra, 2010-03-08

Oasis

Oasis är en restaurang som ligger i en sluttning vid Lake Travis. Vi åker alltid dit med gäster för att titta på solnedgangen och äta Tex Mex. Sommartid är det ett måste, men även vintertid går det att sitta ute då de förser gästerna med infravärme. The Oasis bjuder inte bara på fantastisk utsikt över vattnet utan även livemusik, giftshop och underbara skulpturer i utemiljön. Alla har tyckt att det varit “det lilla extra” att åka hit.

Jennifer, 2010-02-04

Comfort Food

“Comfort food” finns det gott om i Austin! T ex, Omelettry, som serverar frukost och lunch, var en av de första restauranger jag fick höra om när vi flyttade till Austin. Fantastiska pannkakor, amerikansk stil (jag tycker bäst om pepperkaksvarianten!). Dessutom finns det flera restaurangar som också serverar god frukost dygnet runt, inklusive Kerbey Lane Cafe (flera lokaler) ochMagnolia Cafe (också flera olika lokaler). “Southern Cookin'” är också populärt, med två klassiska varianter, Threadgill’s och Hoover’s Cooking. Och Austin har många val när det gäller vegetarisk mat, t ex, East Side Cafe (som har till och med ett eget köksland), Mother’s Cafe and Garden och Mr. Natural.

Vicki, 2010-02-06

Kerbey Lane Cafe

Kerbey Lane Cafe hittar man på fyra olika ställen i Austin. Den vi brukar gå till ligger på Guadalupe och 26th Street (i närheten av Universitetet) och har öppet dygnet runt. De serverar frukost och mat hela dagen och menyn består av allt möjligt gott från tacos till pumpasandwich, tårtor och egna smaker på pannkakor. Här provar vi alltid något nytt då de hela tiden byter ut menyn. Inredningen känns lite typisk amerikansk med skinnsoffor och ett stort longhorn pa väggen. En avslappnad attityd, bra utbud och lokala råvaror gör att vi tar våra gäster hit.

Jennifer, 2010-02-04

Salt Lick Barbecue

Vad vore ett besök i Texas utan äkta BBQ? Det måste finnas tusentals ställen att besöka och Salt Lick Barbecue är en av mina favoriter! Jag måste säga att maten var vekligen suverän! Vi åt “family style” och det innebar att dom bar in mer mat när det var slut på faten. På menyn var det revbensspjäll, brisket (kött skuret i tunna skivor), korv, potatissallad, coleslaw, saltgurka, rå lök och härliga såser! Mums! Helt klart något som kommer stå på listan att göra när besökare börjar trilla in. Om man bokar bord måste ALLA i gruppen vara där innan man får sitt bord, det är ofta mycket folk så tänk på att det kan bli lite väntetid.

Anna, 2010-02-03

Fonda San Miguel

Fonda San Miguel (som ligger vid korsningen av North Loop, Hancock Dr. och Woodview) är aldrig fel, liksom inte heller Green Pastures, 811 W. Live Oaks.

Elisabeth, 2010-02-03