Network Menu

Påskpyssel – 2 april

Dagens påskpyssel blev så lyckat! Det var 40 deltagande med alla inräknade, några mer pysselintresserade än andra.

Tusen tack till Åsa och Axel Andersson för att vi fick vara hemma hos er i ert fina hus. Sandra Bjärnsund Nilsson hade bakat sockerkringlor som var underbart goda! Sara Salva hade gjort schackrutor och det var caféklass på dem kan vi intyga! Tack till Ulrika Brogren och Ellen Rivas som planerat och förberett pysselmaterial.

Det är några som flyttat till Austin det senaste halvåret och vi fick chansen att lära känna flera nya medlemmar. Barnen hade jättekul och pysseluppdragen var populära. Åsas dotter Paula gjorde ett fint påskkort med hälsning från SWEA Austin till världens alla Sweor.

Det var nog fler än lilla Lou som somnade på vägen hem!

Foto: Ellen Rivas

———————————————————————————————

Kom och påskpyssla med oss! Vi har förberett flera fina pyssel för olika åldrar (även vuxna). Bland annat kommer vi göra kycklingar av hand- och fotsilhuetter, dekorera ägg med silkespapper, origami-harar, piprense-kycklingar, popcornkycklingar, fjäderkonst, rita och vika påskkort med mera.

Det enda du behöver ta med är en egen sax. $5 per pysslare. Som vanligt kan du betala med kort på plats nuförtiden. Det blir fika också.

Eftersom vi köper in material blir anmälan bindande, anmäl gärna så snart du vet om ni kan komma.

Välkomna! PIP PIP

Tid: 2 april, 14.00 – 16.00 (observera att datum och tid har ändrats!)
Plats: Terrytown, Austin